Kao iskusni partneri profesionalaca koji se bave brigom o zdravlju očiju, gledamo svet vašim očima.

Za vizionare

Dar jasnog vida

Svi imamo viziju o tome kakvu budućnost želimo, kojim iskustvima i ciljevima težimo u životu, kao io tome kakav utisak želimo da ostavimo. Kakva god naša vizija bila, jasan vid pomaže da je oživimo.

Više od 80 godina smo partner profesionalcima za brigu o zdravlju očiju i gledamo svet upravo njihovim očima. Dok godinama bruse svoj zanat kroz obrazovanje oni postupno razvijaju svoju stručnost. I konačno, postaju prepoznatljivi upravo po svom znanju. Ali, postoji još nešto.

Stručnjaci za brigu o zdravlju očiju gledaju unapred. Razvijaju jasnu viziju onoga što žele da postignu: za svoje klijente, zaposlene i za sebe. Ova vizija omogućava napredak njihovog poslovanja.

Za nas su stručnjaci za brigu o zdravlju očiju vizionari koji svaki dan menjaju način na koji njihovi klijenti vide svet. Kroz jasnoću njihove vizije mogu da podrže svoje klijente u ostvarivanju njihovih životnih vizija za bolji život.

Gledamo svet njihovim očima

Naša je misija da osnažimo i podržimo vizionare.

Vođeni strašću za partnerstvom i inovacijama, stručnjacima za brigu o zdravlju očiju pružamo upravo ono što im je potrebno za uspešan razvoj posla: visokokvalitetna dioptrijska sočiva, besprekorno integrisane sisteme, obuku i pouzdanu uslugu.

 

Osnažujemo naše stručnjake za brigu o zdravlju očiju fokusirajući se na njihove ključne kvalitete: brigu, znanje i predviđanje.

Briga

Cenimo to što je briga za klijente vaša osnovna briga. Zato Hoya kontinuirano pruža podršku koja vam je potrebna kao stručnjacima za brigu o zdravlju očiju. Na ovaj način možete da se usredsredite na ono do čega vam je najviše stalo: pružanje jasnog vida klijentima.

Znanje

Vizionari žude za znanjem. Sve dok ste u toku sa trendovima i inovacijama možete primeniti svoje znanje da klijentima osigurate dugoročnu korist. Možete se potpuno osloniti na nas za znanje, usluge, podršku, komunikaciju i kontinuirano usavršavanje kako biste mogli da pružite svojim klijentima najviši nivo stručnosti. Ova podrška vam omogućava pristup najnovijim
informacijama i neprekidno proširivanje vaše baze znanja.

Predviđanje

Predviđanje je ključ vašeg uspeha. Iskoristićemo naše inovacije, tehnologiju i saznanja sa ostalih tržišta da pomognemo vašem poslovanju da procveta. Inovacija je sastavni deo naše DNA. Naša je misija da svi naši vizionari budu u konaktu sa budućnošću - u odnosu na vašu praksu, industriju i klijente. Hoya želi da vam pomogne da gledate napred: pružajući najnoviju tehnologiju i saznanja o razvoju optičke i maloprodajne industrije.

jpg

Vaši klijenti. Vaš brend. Naša podrška

Imati vas za partnera je uzbudljiva mogućnost za nas, zato smo posvećeni pružanju podrške na svakom koraku. Kao vaš saveznik želimo da vas osnažimo da razvijete svoje poslovanje i stvorite prepoznatljiv brend koji će vaši klijenti ceniti. Sa našim vodećim tehnologijama i inovativnim rešenjima pomoći ćemo da vidite dalje. Bićete u kontaktu sa najnovijim saznanjima o optičkoj industriji. A kada budete imali sve što vam je potrebno za pružanje najbolje brige i isustva za vaše klijente - znaćemo da je naše partnerstvo uspešno.

Pogledajte video "A day in life with HOYA

HOYA tehnoloija - Inovacije - Bez ograničenja

Sva naša dioptrijska sočiva proizvode se sa Freeform tehnologijom. Osnovna prednost ove tehnologije je to što površinu dioptrijskog sočiva posmatramo kao niz individualnih tačaka. Potom se svaka od ovih tačaka - na nivou piksela- reže duž više osa. Ovakva preciznost znači da možemo optimizovati dioptrijsko sočivo za svaku dioptriju. Možemo čak i uključiti parametre okvira, fitinga i parametre nošenja okvira u kalkulaciju samog sočiva. Rezultat ovog procesa je visoko personalizovano dioptrijsko sočivo.

Progresivna sočiva

Individualizovana prema jedinstvenim životnim navikama vaših klijenata.

JPG

Rešenja za sunčane dane

Poboljšane performanse, udobnost nošenja i zaštita u najmodernijim okvirima.

JPG

Monofokalna dioptrijska sočiva

Perfektna preciznost i izuzetne performanse

JPG

Dioptrijska sočiva za posebne vidne situacije

Dioptrijska sočiva za posebne vidne situacije

Partnerstvo sa HOYA-om

Sani Group DOO

Sani Group DOO je distributer Hoya dioptrijskih stakala za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu u Crnu Goru.

Višedecenijsko poslovanje Holding kompanije Sani Group DOO u mnogim oblastima potvrđeno je velikim brojem klijenata i poslovnih partnera. U domenu prometa medicinskih sredstava: dioptrijskih okvira, dioptrijskih i kontaktnih sočiva i slušnih aparata kompanija posluje u 4 države:
- Srbija, retail brand Sani Optik - najveći lanac optika sa centrima za vid i sluh sa 71 prodajnim mestom širom Srbije i veleprodajom
- Bosna i Hercegovina retail brend Sani Optik, 4 prodajna mesta i veleprodaja
- Crna Gora wholesale brend Sani Optik 1952
- Severna Makedonija wholesale brend Sani Optik 1952

Iskusno osoblje sa zavidnim nivoom znanja u domenu ekspertize i fitinga pomagala, standardizovan prodajni i postprodajni proces izgradili su imidž kredibilnog partnera i kompanije kojoj se veruje.

Sani Group je zastupnik svetski poznatih brendova u domenu dioptrijskih i sunčanih naočara.  Kompanija je zastupnik svetskih lidera u proizvodnji slušnih aparata. Kao Hoya partner donosimo na tržišta na kojima poslujemo premijum kvalitet i unapređenu uslugu brige o zdravlju očiju, a kompaniji nove frontove za unapređenje i proširenje baze znanja

O Hoya Vision Care

Više od 60 godina Hoya Vision Care je strastveni globalni lider u inovacijama optičke tehnologije. Kao proizvođač visokokvalitetnih dioptrijskih sočiva sa izuzetnim performansama, Hoya nastavlja da podstiče razvoj optičke tehnologije sa ciljem pronalaženja najboljih rešenja za negu vida. Kompanija isporučuje dioptrijska sočiva u 52 zemlje sa mrežom od preko 18.000 zaposlenih i 45 laboratotija širom sveta.